Alles wat je wil weten over veilig zonnen bij BestSun

Reserveren is niet mogelijk. Wij werken zonder afspraak. Mocht het zijn dat er een kleine wachttijd is, dan kunt u tijdens het wachten genieten van een gratis kopje koffie of thee.

Bij elke nieuwe klant zijn wij (wettelijk) verplicht een huidanalyse uit te voeren. Zo weten onze zonneconsulentes jouw huidtype te bepalen en kan er een passend advies gegeven worden.

Door het gebruik van de producten van Devoted Creations heb je een optimaal effect tijdens je zonsessie. Hierdoor wordt je sneller en dieper bruin.

Vanaf de dag dat je 18 bent geworden mag je bij ons zonnen. Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, mag je nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon!) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd.
Let op! Bij twijfel kunnen wij om je legitimatiebewijs vragen.

Nee, je mag tijdens het gebruik van de meeste medicijnen niet zonnen. Hierdoor kan je huid gevoelig reageren waardoor je extra kans op verbranding hebt. Lees altijd goed de bijsluiter of vraag om doktersadvies

Best Sun is gelegen aan het Wilhelminaplein. Hier vindt je talloze gratis parkeerplaatsen (blauwe zone), zodat u uw auto ten alle tijden recht voor de deur kunt parkeren.

Dat mag! De straling dringt door tot de eerste huidlaag (de opperhuid), waardoor de baby geen enkel risico loopt. Vanaf 28 weken raden wij aan om uw buik af te schermen met een grote handdoek. Deze zijn beschikbaar in onze studio. Wij adviseren om tijdens de zwangerschap de gezichtsbruiner uit te schakelen. Dit vanwege de kans op versterking van huidpigmentatie. Ook wel een zwangerschapsmasker genoemd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, per mail of via social media. Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

voordeel voor jou en je vrienden

Introduceer een nieuwe klant bij Best Sun en ontvang beide 50% korting op jullie zonsessie.